Військовослужбовці Буковини удосконалюють бойові навички
опубліковано 15 серпня 2022 року о 10:00

Військовослужбовці Буковини продовжують удосконалювати бойові навички. Так, представники рот охорони Чернівецького РТЦК та СП пройшли підготовку на одному з полігонів, де протягом кількох діб відточували навички стрільби, мінно-вибухової роботи, інженерно-технічного обладнання позицій, а також тактичної підготовки.


Про це повідомляє Чернівецький ОТЦК та СП.


За словами начальника Чернівецького РТЦК та СП полковника Юрія Миронця бойова підготовка проходить регулярно, згідно плану занять, адже військовослужбовці територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, їх рот охорони, беруть активну участь у захисті нашої держави у найгарячіших точках протистояння з окупантами.


«Досить часто ми бачимо у коментарях під різноманітними дописами у соцмережах, що військовослужбовці територіальних центрів лише сидять у зручних кабінетах чи виписують повістки на вулицях. Ці коментарі чудово лягають у наратив, що його поширюють російські пропагандисти, для підриву авторитету Збройних Сил України в цілому та органів місцевого військового управління зокрема. Насправді це не так. Наші солдати, сержанти та офіцери, постійно поповнюють лави сухопутних та десантно-штурмових військ, і це не поодинокі випадки, а системна цілеспрямована робота», - сказав начальник Чернівецького РТЦК та СП полковник Юрій Миронець.


Він також розповів, що Чернівецьким обласним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки сформовано стрілецькі батальйони, які вже давно на бойових позиціях та виконують завдання за призначенням. Їх підрозділи очолили офіцери, вихідці із територіальних центрів комплектування.


«На жаль, маємо і втрати. І як би гірко не було назавжди прощатися з побратимами, з якими служили пліч-о-пліч, робимо все, що від нас залежить, аби їхні жертви були не даремними», - додав Юрій Миронець.


Крім того, начальник Чернівецького РТЦК та СП наголосив на тому, що кожен новий день наближає нас до перемоги, а окупантів до неминучої і ганебної поразки. Тому оволодіння військовими навичками, повна готовність до виконання бойових завдань є одним із пріоритетів у діяльності особового складу територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux