Перша заступниця начальника Чернівецької ОВА Альона Атаманюк, Юлія Грицку-Андрієш – заступниця начальника ЧОВА й координаторка партнерства Швабія-Буковина Європейського бюро Генеральної ради депутатів округу Швабія (ФРН) Катаріна Габеркорн відвідала заклад, де проходять реабілітацію наші Захисники
опубліковано 17 грудня 2023 року о 11:00

Перша заступниця начальника Чернівецької ОВА Альона Атаманюк, Юлія Грицку-Андрієш – заступниця начальника ЧОВА й координаторка партнерства Швабія-Буковина Європейського бюро Генеральної ради депутатів округу Швабія (ФРН) Катаріна Габеркорн відвідала заклад, де проходять реабілітацію наші Захисники.

За програмою медичних гарантій у 2023 році заклад уклав угоду про «Реабілітаційну допомогу дорослим і дітям у стаціонарних умовах» на суму 9 275 568 грн та в амбулаторних умовах – 1 298 400 грн.

Надання паліативної допомоги ґрунтується на принципах доступності, високої якості, етичного і гуманного ставлення до пацієнта та членів його родини.

Нещодавно у медзакладі встановили лікарняний ліфт для комфортного пересування військових, які проходять тут реабілітацію. Вартість робіт склала 2 млн грн.

Також Катаріна Габеркорн разом із заступницями начальника Чернівецької ОВА відвідала Магальський будинок-інтернат.

У 2023 році на забезпечення належного функціонування Магальського дитячого будинку-інтернату і проведення там ремонтних робіт виділено з обласного бюджету Чернівецької області та залучено партнерських коштів на загальну суму 19 млн грн, що в рази більше ніж попередніми роками: у 2020 році – 7970,6 тис. грн, у 2021 році – 4803,0 тис. грн, у 2022 році – 6261,6 тис. грн.

Завдяки тісній співпраці з ЧОВА наші партнерами з округу Швабія цьогоріч передали спеціалізований інклюзивний автомобіль для Магальського будинку-інтернату, ліжка, стільці, тумби, реабілітаційне та діагностичне обладнання для Чернівецької обласної дитячої лікарні та обласного госпіталю ветеранів війни, медикаменти, продукти харчування, засоби особистої гігієни Центру «Особлива дитина» та Кіцманському центру «Дзвіночок» тощо.

Дякуємо за підтримку України! Разом наближаємо Перемогу!

Регіональний офіс міжнародного співробітництва – ініціатива Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, що має на меті розвиток взаємодії місцевих та регіональних влад з міжнародними партнерами, які прагнуть співпрацювати на рівні області та територіальної громади.

#International_office_cv

#Чернівецький_Регiональний_офiс_мiжнародного_спiвробiтництва

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux