Департамент соціального захисту населення Чернівецької ОВА оголошує конкурс з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених обласними громадськими об’єднаннями ветеранів, Захисників і Захисниць України, членами сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України
опубліковано 27 травня 2024 року о 16:00

Департамент соціального захисту населення Чернівецької обласної військової адміністрації оголошує конкурс з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених обласними громадськими об’єднаннями ветеранів, Захисників і Захисниць України, членами сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України. Для реалізації таких проєктів надаватиметься фінансова підтримка у 2024 році за рахунок коштів обласного бюджету.

Конкурсні пропозиції спрямовуються на розв’язання проблем, актуальних під час воєнного стану, та подаються на розв’язання таких пріоритетних завдань:

1. Соціальна адаптація ветеранів війни, у тому числі психологічна допомога ветеранам війни та членам їх сімей, членам сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членам сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України

2. Сприяння працевлаштуванню ветеранів війни та започаткуванню ними власної справи, підтримка ветеранських підприємницьких ініціатив.

3. Заходи з роз’яснення наявних прав і гарантій, що надаються ветеранам війни та членам їх сімей, а також моніторинг їх реалізації під час воєнного стану.

4. Героїзація у суспільстві образу ветеранів війни, вшанування пам’яті загиблих (померлих) ветеранів війни, а також загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України, впровадження заходів, спрямованих на підвищення рівня національно-патріотичного виховання, зокрема, військово-патріотичного виховання дітей та молоді.

Фінансова підтримка надається за рахунок коштів обласного бюджету для виконання (реалізації) програм (проєктів, заходів) обласного рівня.

Граничний обсяг фінансування за рахунок бюджетних коштів однієї програми (проєкту, заходу), що подається для участі у конкурсі, має не перевищувати 50 тис. грн.

Кількість пропозицій від одного громадського об’єднання – необмежена.

Конкурсні пропозиції приймаються до 15 червня 2024 року в робочі дні з 10.00 до 17.00 (обідня перерва з 13:00 до 13:45) у Департаменті соціального захисту населення Чернівецької обласної військової адміністрації кабінет № 58.

За додатковою інформацією звертатись за контактним телефоном: (0372) 55-03-80

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux