Із роботою Гуманітарного штабу Буковини ознайомилася заступниця Голови Держпродспоживслужби України Ольга Шевченко.
Їй та начальниці Головного управління служби в Чернівецькій області Аліні Гаєвській показали, як тут приймають, зберігають та відправляють вантажі.
Зокрема, фахівчині перевірили, як організовано зберігання та формування продуктових пакетів, котрі передають людям у райони активних бойових дій.
Ольга Шевченко нагадала, що обов’язково необхідно оцінювати цілісність і герметичність пакування харчів. Крім того, під час розфасування продукції волонтерам бажано перевірити її термін придатності. Це допоможе уникнути отруєнь та токсикоінфекцій.
Крім того, Ольга Шевченко та Аліна Гаєвська ознайомилися із умовами зберігання та сортування ліків.