Започаткувала чайний бізнес: історія про Мирославу
опубліковано 22 лютого 2023 року о 15:30

Започаткувала чайний бізнес. Чернівчанка Мирослава Самокіщук мріяла розпочати власну справу – виготовляти напій на основі цілющої рослини українських Карпат – іван-чаю.

Про всі етапи створення чайної мануфактури дівчина знає з власного досвіду. Вона самотужки збирала та заготовляла іван-чай, експериментувала з ферментацією, аби досягти найвищого ґатунку і, звісно, сама куштувала й пригощала інших цілющим напоєм.

Мирослава взяла участь в урядовій програмі «єРобота» та отримала мікрогрант. Кошти були потрібні на збір, заготівлю, ферментацію, виробництво іван-чаю та композицій на основі ферментованого іван-чаю, а також пакування готового продукту.

Крім того, дівчина створила робоче місце – взяла до себе менеджера зі збуту. Тепер кожен шанувальник екопродукції зможе посмакувати смачними напоями та зміцнити свій імунітет.

Дякуємо буковинцям, які продовжують працювати, створюючи і розвиваючи власну справу. Це підсилення для економіки держави, вклад у нашу перемогу. Слава Україні!


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux