Визначили переможців IV обласного етапу спортивного проєкту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч»
опубліковано 21 травня 2024 року о 20:00

Визначили переможців IV обласного етапу спортивного проєкту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч».

Під час змагань юні атлети продемонстрували неабиякі здібності, рішучість та завзятість у п'ятьох олімпійських видах спорту: у баскетболі, волейболі, футзалі, спортивному орієнтуванні та настільному тенісі. У поєдинках за престижні нагороди зійшлися 28 кращих збірних команд Чернівецької області.

В атмосфері палкого протистояння юні спортсмени демонстрували надзвичайну силу волі. Градус емоцій на спортивних майданчиках зашкалював, адже на кону стояла не просто перемога - учасники змагалися за найвище визнання в області та можливість із честю представити рідну Буковину на всеукраїнському фіналі шкільних ліг.

І ось після запеклої спортивної боротьби були визначені чемпіони в усіх номінаціях. Ними стали: у баскетболі серед хлопців - команда "Чернівецькі дикі гуси" Багатопрофільного ліцею для обдарованих дітей, а серед дівчат золоті нагороди дісталися "Чернівецьким саламандрам" Чернівецького ліцею №13.

У волейболі сильнішими за суперників виявилися юнаки "Чернівецьких летючих драконів" Чернівецького ліцею №10 та дівчата "Чернівецьких австралійських крокодилів" Чернівецького ліцею №4. Футзальні баталії з перемогою залишили за собою "Чернівецькі серни" Чернівецького ліцею №9.

На спортивному орієнтуванні перемогли юні спортсмени зі Глибоцької територіальної громади, збірна "Глибоцькі горностаї". А на столах для настільного тенісу не мали рівних "Чернівецькі зелені ігуани" Чернівецького ліцею №8.

Привітала переможців перша заступниця начальника Чернівецької ОВА Альона Атаманюк.

«Ви продемонстрували не лише високий рівень майстерності, але й велику відданість, наполегливість і командний дух. Ви - гордість нашої області і приклад для інших школярів. Бажаю вам подальших успіхів і перемоги у майбутніх змаганнях!» - звернулася до юних чемпіонів Альона Атаманюк.

Від імені усього керівництва краю вона вручила юним переможцям заслужені нагороди - кубки, медалі та дипломи. А ще - унікальні екскурсійні сюрпризи від партнерів змагань.

Зокрема, володарі бронзових нагород цьогорічних шкільних ліг відправляться у захопливу мандрівку на Вижниччину. Там для них організують сходження на Протяте каміння, аби вони змогли помилуватися прекрасними буковинськими краєвидами з висоти скельної вежі, відомої як Соколине око.

Срібним призерам же судилося здійснити захопливу екскурсію до знаменитої Хотинської фортеці - неприступної та могутньої адміністративної перлини українського Придністров'я.

А щасливчики – золоті призери - відвідають карпатські гори та навіть здійснять сходження на найвищу вершину України - велично-гордовиту Говерлу!

Додатковим презентом їм буде наданий спортивний інвентар від постійного партнера змагань - ЮНІСЕФ.

Вже у червні сьогоднішні переможці вирушать до столиці стояти за честь Буковини - на національний фінал спортивних баталій проєкту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч».

Разом переможемо!

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux