Вакансії на Буковині: кому роботодавці пропонують найбільшу зарплату
опубліковано 06 серпня 2021 року о 12:24

У Чернівецькій обласній службі зайнятості, станом на 5 серпня 2021 року, зареєстровано 700 вакансій. На них оботодавці пропонують оплату від мінімальної до 20 тис. грн, найвищі зарплати на 6 пропозицій роботи. Понад 40 вакансій з оплатою від 12 до 19 тис. грн, 63 – з можливістю заробити від 10 до 12 тис. грн.

– Із початку року наші фахівці допомогли знайти роботу для майже чотирьох тисяч жителів області. Водночас уже тривалий період на ринку праці є дефіцит кадрів за слюсарями, інспекторами, виробниками блоків та панелей з цегли, контролерами водопровідного господарства, слюсарями аварійно-видобувних робіт, токарями, лікарями невідкладних станів, – зазначає директорка Чернівецького обласного центру зайнятості Любов Кожолянко.

20 тис. грн – найбільшу заробітну плату пропонує роботодавець із Заставнівщини трактористам-машиністам сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва, таких пропозицій роботи – п’ять. Серед обов’язків – виконання сільськогосподарських робіт на агрегатах, експлуатація, обслуговування та дрібний ремонт техніки. Вимогою є наявність посвідчення тракториста-машиніста категорії А2. На таку ж оплату роботодавець шукає електрозварника ручного зварювання у Чернівцях на асфальтно-бетонний завод.

У Чернівцях на оплату 19 тис. грн шукають майстра цеху, який знає технологічні процеси виробництва продукції з деревини, технічні характеристики і вимоги до продукції, серед обов’язків – контроль за виконанням працівниками цеху у встановлені терміни виробничих завдань за обсягом, якістю та асортиментом продукції. Також майстер має здійснювати контроль за дотриманням технології виробництва продукції.

Завідувачу аптеки, який повинен забезпечувати виконання ліцензійних вимог щодо реалізації лікарських засобів, здійснювати аналіз комерційної діяльності закладу, організовувати роботу співробітників, формувати звітність та мати сертифікат за спеціалізацією «Організація та управління фармацією» пропонують зарплату 18 тис. грн.

На 15 тис. грн є п’ять пропозицій роботи: начальник відділення, економіст, електрогазозварник, слюсар з ремонту колісних транспортних засобів, водій автотранспортних засобів.

На оплату від 12 до 14 тис. грн є пропозиції роботи для лаборанта хімічного аналізу, начальника відділу, інженера, агента торговельного, електромеханіка з ліфтів, майстра з ремонту, машиніста екскаватора, машиніста автогрейдера, провізора, бухгалтерів, економістів, столярів, верстатників деревообробних верстатів.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux