У Чернівцях відбулись урочистості до Дня Державного прапора України
опубліковано 23 серпня 2024 року о 12:00

Начальник Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк: Особливий символ і особлива святиня. Він здіймається на фронтових позиціях та відвойованих територіях, ним маркуються гуманітарні вантажі. Прапор – з нашими громадянами, що змушені були покинути рідну землю і знайшли прихисток закордоном. Він у вікнах рідних осель….

У День Державного прапора під час урочистостей у Чернівцях вшанували пам'ять тих, хто віддав своє життя за незалежність і територіальну цілісність нашої держави, та відзначили тих, хто щоденною свою працею утверджує нашу державність та наближає перемогу.

За бездоганне виконання військового та службового обов’язку, особисті мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, Почесною відзнакою обласної державної адміністрації «На славу Буковини» нагороджений бооєць сил спеціальних операцій з позивним «Гедеон», боєць сил спеціальних операцій із позивним «Спарта», майор поліції управління «КОРД» Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області, заступник командира військової частини А2308 Тарас Лялюк.

За виконання військового та службового обов’язку, особисті мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України Почесною відзнакою Чернівецької обласної державної адміністрації та Чернівецької обласної ради «Буковинський хрест пошани та гідності» вручив поліцейському роти поліції особливого призначення Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області Василю Челебію

За добросовісне виконання службових обов’язків, сумлінне ставлення до роботи та з нагоди Дня Незалежності України Почесною відзнакою Чернівецької обласної державної адміністрації та Чернівецької обласної ради «Вдячна Буковина» нагороджено Олену Семенову – інспектора з рекрутингу Департаменту патрульної поліції, Юрія Книша – головного сержанта-командира взводу забезпечення Чернівецького зонального відділу Військової служби правопорядку, Юрія Рогізного - начальника продовольчої служби тилу військової частини А2308, Діану Базник - офіцера відділу морально-психологічного забезпечення 31 прикордонного загону імені генерал-хорунжого Олександра Пилькевича, Марину Везенкіну - старшого офіцера відділу морально-психологічного забезпечення 31 прикордонного загону, Іллю Кордяка – фельдшера відділу прикордонної служби «Шибени» 31 прикордонного загону, Віталія Волощука - помічника начальника автомобільної служби секції озброєння і техніки військової частини 3113.

Щиро вдячний кожному і кожній за сумлінну службу, вірність українському народові, незламність та волю до Перемоги. А вона- неодмінно буде під нашим синьо-жовтим стягом!

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux