У Чернівцях ветеран відкрив креветочну ферму за допомогою гранту
Учасник бойових дій Андрій Житар за допомогою гранту відкрив ферму екологічно чистої української прісноводної креветки в Чернівецькій області.
Дізнавшись про «Грант для ветеранів та членів їх сімей», Андрій вирішив спробувати свої сили. Після трьох спроб подачі заявки і позитивної оцінки від банку, він таки зміг реалізувати свою бізнес-ідею.
Підприємець пройшов навчання, ознайомився з технологією вирощування креветки «Мікробраген Розенберг», обійшов усі заклади в місті Чернівці, які готують страви з морепродуктів, знайшов потенційних клієнтів на свій продукт.
За 250 тисяч гривень гранту підприємець закупив укомплектовані промислові басейни для вирощування креветки. За власні кошти орендував та підготував приміщення, встановив басейни та закупив малька.
В планах підприємця не лише розпочати власну справу, але і розвивати бізнес надалі. Закупити більшу кількість басейнів, розширити ринки збуту, взяти на роботу менеджерів з продажу продукції.
Прийом заявок за програмами «Власна справа» і «Грант для ветеранів та їх подружжя» – продовжується!
Подати заявку можна через Дія.