У Чернівцях для крафтових виробників, рестораторів та готельєрів відбудеться воркшоп на тему: «Консервування, як метод збереження та оптимізації виробництва»
опубліковано 23 листопада 2023 року о 17:30

У Чернівцях для крафтових виробників, рестораторів та готельєрів відбудеться воркшоп на тему: «Консервування, як метод збереження та оптимізації виробництва». Захід проведе досвідчений кухар-технолог Віталій Качкан.

На семінарі учасникам розповідатимуть про методи консервування та їх роль у виробництві, вплив на якість та тривалість зберігання продукції й застосування консервації для оптимізації виробництва.

Дата: 30.11.2023

Час: 10:00

Для того, щоб взяти участь потрібно попередньо зареєструватися та підтвердити свою участь у події. Варто зазначити, що лише зареєстровані учасники отримають інформацію про місце проведення заходу.

Реєстрація: https://forms.gle/TiUTpbYbAbuowDP7A

Захід організовано в межах проєкту «Ridni – офіс технологічних рішень та школа зберігання, консервування та переробки в харчовій сфері», що реалізується ГС «Дорога смаку Прикарпаття» за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux