У Чернівцях для крафтових виробників, рестораторів та готельєрів відбудеться воркшоп на тему: «Консервування, як метод збереження та оптимізації виробництва». Захід проведе досвідчений кухар-технолог Віталій Качкан.
На семінарі учасникам розповідатимуть про методи консервування та їх роль у виробництві, вплив на якість та тривалість зберігання продукції й застосування консервації для оптимізації виробництва.
Дата: 30.11.2023
Час: 10:00
Для того, щоб взяти участь потрібно попередньо зареєструватися та підтвердити свою участь у події. Варто зазначити, що лише зареєстровані учасники отримають інформацію про місце проведення заходу.
Реєстрація: https://forms.gle/TiUTpbYbAbuowDP7A
Захід організовано в межах проєкту «Ridni – офіс технологічних рішень та школа зберігання, консервування та переробки в харчовій сфері», що реалізується ГС «Дорога смаку Прикарпаття» за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».