Триває робочий візит буковинської делегації до Німеччини
опубліковано 11 серпня 2023 року о 15:45

Триває робочий візит буковинської делегації до Німеччини на чолі з першою заступницею начальника Чернівецької ОВА Альона Атаманюк у межах щорічного заходу «Чотири регіони для Європи».

Представники нашої області провели робочу зустріч з керівництвом мерій Вільдпольдсріда і Кауфбойрена, відвідали місцеву лікарню, енергонезалежне селище з метою переймання досвіду.

З округом Швабія наше співробітництво триває вже понад 20 років. Це надійний партнер, перевірений часом.

«Ми вдячні нашим друзям з округу Швабія за ту неоціненну допомогу, яку вони надають як українцям за кордоном, так і жителям Чернівецької області. Завдяки співпраці наші громади вже отримали пожежні автомобілі, транспорт високої прохідності для рятувальників та Путильської лікарні, мікроавтобуси для перевезення людей з інвалідністю. Ми разом створили безбарб’єрний простір в Центрі «Допомога життю» та відкрили соціальне кафе «Горнятко» в Лужанах. Постійною є допомога Центру «Особлива дитина» та Кіцманському центру «Дзвіночок», закладам охорони здоров’я нашої області. Округ Швабія передав нам і генератори та інше обладнання для Недобоївської, Хотинської та Брусницької громад. Окрему вдячність висловлюю за велику кількість гуманітарних вантажів, які доставлені в Чернівецьку область для підтримки внутрішньо переміщених осіб», — зазначила Альона Атаманюк.

Підтримка Чернівецької області продовжуватиметься. Наступного тижня Недобоївська громада отримає від округу Швабія вантажний автомобіль, а Магальський дитячий будинок — мікроавтобус з рампою.

«Наразі ми посилено працюємо заради того, щоб Хотин і Швабмюнхен, а також Мамаївці та Кауфбойрен стали містами-побратимами. Це дозволить активніше розвивати соціальні, культурні та економічні відносини не лише між нашими регіонами, але й між країнами загалом», - каже Альона Атаманюк.

Слідкуйте за новинами області в Телеграмі https://t.me/+2G5xLpLgculmYTAy

Регіональний офіс міжнародного співробітництва – ініціатива Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, що має на меті розвиток взаємодії місцевих та регіональних влад з міжнародними партнерами, які прагнуть співпрацювати на рівні області та територіальної громади.

#International_office_cv

#Чернівецький_Регiональний_офiс_мiжнародного_спiвробiтництва

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux