Триває прийом заявок на участь у національному конкурсі «Благодійна Україна-2022»
опубліковано 05 квітня 2023 року о 13:32

Асоціація благодійників України у співпраці з державними органами влади організовує щорічний Національний конкурс «Благодійна Україна» під гаслом «Благодійність на захисті України», у межах якого відзначать найефективніші доброчинні ініціативи 2022 року.

У цьому році він проходитиме 16-й раз поспіль. За підсумками найкращі благодійники, волонтери та меценати країни отримають нагороду «Ангел добра», яку часто неформально іменують благодійним «Оскаром».

«Маємо чимало нових викликів у всіх сферах життєдіяльності нашої країни, які закриваються силами волонтерів, благодійників, доброчинців та усіх небайдужих громадян як в Україні, так і за кордоном. Допомога ЗСУ, ТРО, вимушеним переселенцям, дітям, школам, культурі чи лікарням, всі наші донати — це доброчинність на захист нашої країни, з головною метою зупинити та подолати агресора і відстояти свою свободу та незалежність. Запрошуємо всіх подавати заявки на участь у Національному конкурсі «Благодійна Україна-2022» – «Благодійність на захисті України», — пишуть організатори.

У конкурсі можуть брати участь благодійники/волонтери, волонтерські, благодійні та громадські організації, молодіжні об’єднання, представники медіа, соціально відповідальний бізнес та інші – всі, хто надавали благодійну чи волонтерську допомогу для розв'язання суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2022 року. 

Заявки на участь можуть подавати безпосередньо самі благодійники, отримувачі благодійної допомоги (за згодою благодійника) та будь-які неурядові організації та фізичні особи (окрім органів державної влади, місцевого самоврядування та політичних партій), незалежно від громадянства.

Кінцевий термін подачі заявок – 30 квітня 2023 року включно. Заявку можна завантажити за лінком: https://bit.ly/3ZFawP7

Заповнену заявку необхідно надіслати електронною поштою на адресу: konkurs.blago@gmail.com. До неї також доцільно додати фотографії (не більше 5 шт.), лінки на інформацію про благодійну чи волонтерську діяльність учасника конкурсу, що розміщена в інтернеті, публікації, відгуки, рекомендації тощо, які краще його характеризують.

Детальніша інформація за телефоном: 067-164-04-11, на офіційних сайтах конкурсу: http://vboabu.org.ua/, blagoukraine.org/ та у Facebook: www.facebook.com/BlagodijnaUkraina.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux