Студенти Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ відправилися до Риги (Латвія) для проходження навчально-виробничої практики за міжнародною системою HoReCa.
HoReCa позначає сегмент сфери послуг індустрії гостинності (громадського харчування та готельного господарства), а також є каналом збуту товарів з безпосереднім споживанням продукції в місці продажу. Термін HoReCa складений із перших складів популярних закладів даної категорії: HOtel + REStaurant + CAfé (або CAtering). Тобто, де купив, там і з’їв.
Проте, на оцінку готельно-ресторанного закладу впливає не лише смачний салат, а й інші чинники – зустріч клієнта, уніформа на офіціантах, декор вестибюля, швидкість прийняття замовлення та його виконання тощо. Без сумніву, підприємства HoReCa дозволяють забезпечити високий рівень обслуговування клієнтів.
Здобувачі освіти професійно-технічних закладів із 5 країн – Італії, Франції, Бельгії, Латвії та Україні – будуть навчатися і проходити виробничу практику у найбільш популярних та авторитетних закладах системи HoReCa м. Рига.
Регіональний офіс міжнародного співробітництва – ініціатива Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, що має на меті розвиток взаємодії місцевих та регіональних влад з міжнародними партнерами, які прагнуть співпрацювати на рівні області та територіальної громади.
#International_office_cv
#Чернівецький_Регiональний_офiс_мiжнародного_спiвробiтництва