Солодке кулінарне мистецтво від «Золотого шеф-кухаря 2023».
У навчально-практичному центрі харчових технологій та ресторанного сервісу Професійно-технічного училища № 8 відбувся майстер-клас з приготування десертів від Василя Фисюка, відомого шеф-кухаря, переможця чемпіонату України з кулінарного мистецтва «Золотий шеф-кухар 2023». Понад 50 здобувачів освіти І-ІІІ курсів та педагогів закладу пізнали тонкощі солодкого кулінарного мистецтва.
Під час заходу учні ознайомилися з новими техніками та креативними підходами у приготуванні десертів. Юні кухарі отримали цікавий досвід, безцінні поради та настанови від відомого шефа, які обов'язково використовуватимуть у майбутньому.