Сокирянська міська територіальна громада підтримує наших захисників
опубліковано 14 червня 2024 року о 17:00

Сокирянська міська територіальна громада у першому кварталі 2024 року продемонструвала потужну підтримку нашим захисникам та внутрішньо переміщеним особам, виділивши понад 2 млн грн на різноманітні потреби. Ця суттєва сума є свідченням єдності та солідарності громади з тими, хто найбільше потребує допомоги в ці складні часи.

Левову частку цих коштів - 1030,1 тис грн - було спрямовано на допомогу внутрішньо переміщеним особам. Зокрема, було закуплено електролічильники, проведено капітальний ремонт приміщень для тимчасового розміщення ВПО, придбано обладнання для забезпечення їхнього харчування та облаштовано місця для їхнього проживання. Ця комплексна підтримка допоможе тим, хто був змушений покинути свої домівки через війну, відчути турботу та опіку громади.

Сокирянська громада також подбала про зміцнення технічних можливостей наших військових. Для військової частини А3073 було виділено 500 тис грн на придбання безпілотних авіаційних комплексів мультироторного типу та засобів радіоелектронної боротьби. Військова частина А4779 отримала 150 тис. грн на закупівлю антидронового обладнання радіоелектронної боротьби. Ця сучасна техніка значно посилить обороноздатність наших військ та допоможе ефективніше протистояти ворогу.

Громада також забезпечила військові частини А4917 та А1788 необхідними запчастинами, послугами з ремонту автомобілів та навіть тепловізійним прицілом. Загалом на ці потреби було виділено понад 200 тис грн.

Окремо хочемо відзначити увагу громади до родин загиблих героїв та поранених військовослужбовців. Шестеро військовослужбовців отримали матеріальну допомогу на реабілітацію загальною сумою 26 тис грн. На виплату матеріальної допомоги на поховання було спрямовано 20 тис грн, а на оплату послуг з поховання - ще 35 тис грн. А для вшанування пам'яті полеглих героїв було закуплено прапори на їхні могили.

Сокирянська громада також не забула про наймолодших представників родин наших захисників. На харчування 45 дітей військовослужбовців було виділено 44,6 тис грн.

Щира подяка керівництву та жителям Сокирянської міської територіальної громади за їхню надзвичайну щедрість, людяність та патріотизм. Ваша підтримка є прикладом справжньої єдності та любові до України.

Разом до перемоги!

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux