“Щедрик” від МЗС та Saatchi & Saatchi Ukraine отримав бронзу на міжнародному фестивалі The One Show
опубліковано 24 травня 2023 року о 15:00

Проєкт “Carol for Charity” здобув свою першу нагороду на міжнародному фестивалі креативності The One Show у категорії “Interactive & Mobile Craft: Audio Craft”, а також потрапив до шорт-листів “Experiential & Immersive: Use of Sound” та “Branded Entertainment: Audio”.

Dmytro Kuleba: Нагорода The One Show для “Carol for Charity” є важливою перемогою України в публічній дипломатії. Команда проєкту на 100% заслужила цю відзнаку за нестандартний підхід і переосмислення всесвітньо відомого твору Миколи Леонтовича. Дуже символічно, що через понад сто років після світової прем’єри “Щедрик” не лише зачаровує слухачів у всьому світі, але і збирає кошти для допомоги маленьким українцям в умовах повномасштабної російської агресії.

“Carol for Charity” — це історія про переосмислення всесвітньо відомого українського “Щедрика” для допомогти українським дітям через Olena Zelenska Foundation / Фундація Олени Зеленської.

Напередодні Різдва 2022 року команда агенції Saatchi & Saatchi Ukraine переписала слова “Щедрика” з урахуванням сучасних обставин війни. Так з’явилася коляда "Carol for Charity", яка англійською мовою розповідала про усе, що зараз відбувається з українцями, спонукала увімкнути Shazam і задонатити на підтримку українських дітей.

Колядку виконав Taras Topolia з гурту Antytila / Антитіла, ансамбль ім. Григорія Верьовки та дитячий фольклорний ансамбль “Зернятко” під час чергового масованого ракетного удару РФ по Києву в листопаді 2022 року.

Актуалізований “Щедрик” пролунав на 22 радіостанціях в 11 країнах.

The One Show входить до ТОП-3 світових нагород у сфері реклами, дизайну та діджитал-маркетингу. Цього року відзначали вже 50-ту церемонію нагородження. Переможців у десятках категорій обирають провідні маркетологи світу. Усього до конкурсної програми цьогоріч подали 20 166 робіт із 69 країн. Участь у The One Show є надзвичайно престижною, а перемога значно підвищує репутацію агенції та клієнта.

“Carol for Charity” продовжує брати участь у міжнародних фестивалях, тож незабаром ми почуємо про нові здобутки.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux