Президент України Володимир Зеленський представив українському народу План перемоги
опубліковано 16 жовтня 2024 року о 20:00

Начальник Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк: Сьогодні під час виступу у Верховній Раді Президент України Володимир Зеленський представив українському народу План перемоги.

Це план про єдність цивілізованого світу і єдність України, про зміцнення української обороноздатності, про примус росії до миру на засадах міжнародного права, про завершення війни і недопущення її агресії в майбутньому.

Це логічний і справедливий план, над втіленням якого повинні працювати усі, хто зацікавлений у мирному розвитку Європи і всього світового співтовариства.

Представлений План перемоги складається з п’яти пунктів:

Перший пункт – запрошення України в НАТО, що може стати фундаментальним для миру і свідченням для російського диктатора, що його геополітичні розрахунки програшні.

Другий пункт – оборона, що базується на допомозі партнерів, зокрема в комплектуванні бригад резерву для ЗСУ, посиленні ППО, спільному з партнерами збитті російських дронів і ракет тощо.

Третій пункт – стримування, відповідно до якого Україна пропонує розмістити на своїй території комплексний неядерний стратегічний пакет стримування, який буде достатнім для захисту країни від будь-якої воєнної загрози з боку Росії.

Четвертий пункт – стратегічний економічний потенціал, у межах якого Україна пропонує стратегічним партнерам укласти спеціальну угоду щодо спільного захисту наявних у країні критичних ресурсів, спільного інвестування та використання відповідного економічного потенціалу.

Ідеться про природні ресурси та критично важливі метали ціною у трильйони доларів США. Це, зокрема, уран, титан, літій, графіт та інші стратегічно цінні ресурси, які є значною перевагою у глобальній конкуренції.

П’ятий пункт – безпековий, що розрахований на післявоєнний час та передбачає, у разі згоди партнерів, заміщення окремих військових контингентів збройних сил США, дислокованих у Європі, українськими підрозділами, які здобули реальний досвід сучасної війни, застосування західної зброї та взаємодії з військовими НАТО.

Дякую Президентові Володимиру Зеленському та всій його команді за спільну надважливу роботу заради нашої перемоги!

Слава Україні!



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux