Начальник ЧОВА Руслан Запаранюк привітав буковинських працівників карного розшуку зі святом
опубліковано 15 квітня 2024 року о 13:00

Начальник ЧОВА Руслан Запаранюк: Сьогодні професійне свято відзначають працівники карного розшуку України. Під час урочистостей у Головному управлінні Національної поліції у Чернівецькій області привітав буковинських правоохоронців зі святом, подякував за сумлінне виконання службових обов’язків та вручив заслужені нагороди.

Почесною відзнакою обласної державної адміністрації «На славу Буковини» за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, героїзм, відвагу, ініціативу та наполегливість у боротьбі зі злочинністю нагороджений Віктор Нечитайло - начальник Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Почесною відзнакою «Вдячна Буковина» - Віталій Драгус – старший оперуповноважений відділу розкриття злочинів проти особи управління карного розшуку ГУНП у Чернівецькій області, начальника сектору кримінальної поліції відділення поліції № 1 (м. Сокиряни) Дністровського районного відділу поліції ГУНП у Чернівецькій області, Віктор Конфедрат, Максим Олійник - начальник відділу кримінальної поліції Чернівецького районного управління поліції ГУНП в Чернівецькій області.

Почесні грамоти обласної державної адміністрації отримали Богдан Гуцалюк - оперуповноважений оперативно-пошукового відділу управління карного розшуку ГУНП в Чернівецькій області, Микола Тупкал - оперуповноважений відділу протидії груповій злочинності та розкриття злочинів, спрямованих на порушення рівноправності громадян управління карного розшуку ГУНП в Чернівецькій області, Микола Малисник -старший оперуповноважений сектору кримінальної поліції відділення поліції № 2 (м. Кіцмань) Чернівецького районного управління поліції ГУНП в Чернівецькій області.

Подяки голови обласної державної адміністрації оголошені Олександру Дитку - старшому оперуповноваженому зонального сектору № 4 відділу кримінальної поліції Чернівецького районного управління поліції ГУНП в Чернівецькій області, Олесю Кожелянку- оперуповноваженому відділу боротьби з незаконним обігом зброї та вибухівки управління карного розшуку ГУНП в Чернівецькій області.

Щиро вітаю усіх працівників карного розшуку зі святом. Ваша щоденна праця – це пошук і затримання злочинців, які ухиляються від відповідальності перед законом. Захищаючи спокій та життя громадян, ви часто ризикуєте власним. Вдячний за те, що сумлінно виконуєте свою роботу, за вашу мужність, відданість та професійність. Завдяки Вам буковинці та гості нашого краю можуть почуватися у безпеці. Бажаю вам міцного здоров'я, невичерпної енергії, наснаги та успіхів у вашій благородній справі.

Нехай кожен день вашої служби буде наповнений почуттям гордості за свою професію та усвідомленням того, що ви робите неоціненний внесок у розбудову сильної, незалежної та процвітаючої України. Перемоги і миру нашій державі! Слава Україні!

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux