Начальник Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк: Зроблено на Буковині. Про виробництво, державну підтримку вітчизняного виробника та регіональні програми, які допомагають бізнесу розвиватися навіть в умовах повномасштабного вторгнення, поспілкувався із представниками ТОВ "Торговий Дім Грін Рей".
Відвідав виробництво української компанії з більш ніж 20-річним досвідом виготовлення високоякісних м'ясних консервів. Підприємство розташоване в Чернівецькій області, в місті Новоселиця, і має власні виробничі потужності, що відповідають сучасним стандартам якості. Це понад 40 видів продукції, яку реалізують на внутрішньому ринку та експортують за кордон.
Як розповідають представники компанії, на початку роботи, перш за все, орієнтувалися на співпрацю з Туркменістаном, Азербайджаном, Молдовою і Грузією, а з початком повномасштабного вторгнення стратегічно переорієнтувалася на внутрішній український ринок, розширивши партнерські відносини з місцевими роздрібними мережами, а також експорт у країни західної Європи, Канаду і навіть Філіпіни.
Компанія - приклад успішного українського бізнесу, який активно розвивається, інвестуючи у якість продукції, та підтримує Збройні сили України. Подякував її працівникам за внесок, який роблять в економіку регіону. Обговорили перспективи розширення виробництва та можливості використання стимулів національної платформи "Зроблено в Україні", ініційованої Президентом Володимиром Зеленським, та регіональних компенсаційних програм.