Начальник Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк відвідав одне із найбільших м’ясопереробних підприємств області - ДП «М’ясо Буковини» на Новоселиччині

опубліковано 10 листопада 2024 року о 13:00

Начальник Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк: Підтримка вітчизняного виробника - пріоритетне завдання в межах платформи "Зроблено в Україні". Відвідав одне із найбільших м’ясопереробних підприємств області - ДП «М’ясо Буковини» на Новоселиччині.

Ознайомився із виробничими потужностями, поспілкувався з керівництвом та працівниками про поточний стан справ і переспективи розвитку підприємства.

Як зазначають представники компанії, постійно збільшують обсяги переробки м’ясної сировини, зараз асортимент продукції ДП «М’ясо Буковини» налічує понад 150 найменувань: різні ковбаси, сосиски та копченості з м’яса свинини, яловичини і курятини. А технологи підприємства постійно працюють над удосконаленням рецептур та розширенням асортименту продукції, яку реалізують як в торговельній мережі області, так і за її межами.

Вдячний працівникам підприємства за сумлінну працю та виготовлення високоякісної смачної продукції, їхній внесок у еконономіку краю.

Обговорили перспективи розвитку підприємства та співпрацю в рамках державних та регіональних програм підтримки.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux