На Буковині сформують новий склад Молодіжної ради при Чернівецькій ОВА: як долучитися
опубліковано 16 лютого 2023 року о 10:55

Установчі збори з формування нового складу Молодіжної ради при Чернівецькій обласній державній адміністрації відбудуться 11 квітня 2023 року у 301 кабінеті обласної державної адміністрації (обласної військової адміністрації) за адресою: м. Чернівці, вул. Грушевського, 1. Початок зборів об 14.00.

Молодіжна рада при Чернівецькій обласній державній адміністрації як постійно діючий колегіальний виборний консультативно-дорадчий орган утворюється з метою залучення молоді до розв’язання та реалізації державної молодіжної політики в Чернівецькій області, сприяння демократизації суспільства, розвитку молодіжного руху, у тому числі студентського самоврядування, більш повного врахування проблем і запитів молоді при розробленні та реалізації рішень і заходів обласної державної адміністрації.

Склад молодіжної ради буде сформовано на установчих зборах шляхом рейтингового голосування за кандидатури, які добровільно заявили про бажання брати участь у роботі молодіжної ради та запропоновані інститутами громадянського суспільства. Кількісний склад молодіжної ради буде визначено установчими зборами на термін два роки.

До складу Молодіжної ради можуть входити громадяни України віком від 14 до 35 років, які проживають на території Чернівецької області, з числа:

- представників молодіжних рад при сільських, селищних, міських радах, утворених на території Чернівецької області або, у разі їх не створення,представників з числа молоді делегованих сільськими, селищними, міськими радами;

- представників інститутів громадянського суспільства, що провадять діяльність у молодіжній сфері, які зареєстровані в установленому порядку та/або провадять діяльність на території Чернівецької області;

- представників органів студентського та представників учнівського самоврядування та їх обласних об'єднань;

- представників з середовища регіонального бізнесу, підприємств, установ.

До складу Молодіжної ради може бути обрано не більше одного представника від кожного району, об’єднаної територіальної громади, інституту громадянського суспільства, що виявили бажання увійти до складу Молодіжної ради.

Для участі в установчих зборах до ініціативної групи подається заява у довільній формі, підписана уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства, сільської, селищної, міської та районної ради, об’єднаної територіальної громади.

До заяви додаються:

- підтверджуючий документ (копії документів про легалізацію ІГС; довідка про те що учень/студент є представником студентського/учнівського самоврядування того чи іншого навчального закладу; довідка-підтвердження з місця роботи або довідка про реєстрацію ФОП; тощо);

- прийняте у порядку, встановленому установчими документами інституту громадянського суспільства, сільської, селищної, міської та районної ради, об’єднаної територіальної громади, рішення про делегування для участі в установчих зборах представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу Молодіжної ради;

біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства, сільської, селищної, міської та районної ради, об’єднаної територіальної громади із зазначенням його прізвища, імені, по батькові, посади, місця роботи, контактної інформації;

інформація про отримання інститутом громадянського суспільства, сільською, селищною, міською та районною радою, об’єднаною територіальною громадою як розпорядником бази персональних даних їх кандидатів згоди делегованих ними представників на обробку їх персональних даних.

Документи приймаються ініціативною групою до 11 березня 2023 року включно (крім вихідних та святкових днів) за адресою: м. Чернівці, вул. Грушевського, 1, каб. 436, управління молоді та спорту Чернівецької обласної державної адміністрації (обласної військової адміністрації) з 09:00 до 16:00 (обідня перерва з 12:30 до 13:15).

Електронна пошта для довідок: ums.bukoda@ukr.net

Зразки заяв за посиланням: https://cutt.ly/H8wtWt4 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux