На Буковині підприємниця виготовляє шоколад без додавання цукру, скориставшись програмою єРобота
опубліковано 29 липня 2023 року о 10:00

Крістіна Гайка з Чернівців впродовж 6 років займається виготовленням продуктів здорового харчування під торговою маркою Гавра. Підприємниця скористалася урядовою програмою єРобота «Власна справа» отримала мікрогрант та запустила новий напрям діяльності — виготовлення шоколаду без додавання цукру.

За словами Крістіни, тенденція до здорового харчування з кожним роком набирає все більших обертів.

«Шоколад є одним із найпопулярніших видів солодощів, проте на ринку вкрай малий вибір якісного шоколаду без доданого цукру. Окрім шанувальників здорового способу життя, є велика кількість людей, які мають рекомендації уникати споживання доданого цукру в лікувальних цілях», - розповідає жінка.

За кошти гранту жінка закупила обладнання, яке необхідне ля подрібнення какао-масла та какао-тертого, а також з допомогою якого можливо буде здійснити коншування шоколаду. Крім того, придбала машину, яка дозволить темперувати шоколад у професійних цілях.

Маючи п’ятеро найманих працівників, підприємниця взяла на роботу ще двох, які займаються виготовленням шоколаду.

У планах випустити 5 смаків шоколаду, а згодом розширити та видозмінити асортимент до 8-10 смаків.

Чернівецький обласний центр зайнятості

Слідкуйте за новинами області в Телеграмі https://t.me/+2G5xLpLgculmYTAy


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux