На Буковині 455 вакансій, з них сотня – для «білих комірців»
опубліковано 02 червня 2022 року о 10:50

У базі даних Чернівецької обласної служби зайнятості зареєстровано 455 актуальних вакансій, більшість із них – за робітничими професіями. Водночас є ряд пропозицій роботи для фахівців з вищою освітою. Таких вакансій майже сотня, з оплатою від 8 до 20 тисяч гривень.

«Згідно чинного законодавства в умовах воєнного стану для безробітного підходящою вважається робота, оплата якої є не нижче розміру заробітної плати за останнім місцем роботи для осіб, які перебувають у статусі зареєстрованого безробітного впродовж 30 календарних днів з дня надання такого статусу. Для осіб, які перебувають у статусі зареєстрованого безробітного понад 30 календарних днів або здійснюють пошук роботи вперше, підходящою вважається робота з розміром заробітної плати не нижче розміру мінімальної (для роботи на умовах повного робочого часу)», – зазначає директорка Чернівецького обласного центру зайнятості Любов Кожолянко.

Серед «білих комірців» найбільша потреба роботодавців у бухгалтерах, їх потрібно 11, з них – 6 головних бухгалтерів. Оплата – від 5 тисяч гривень за половину ставки до 18 тисяч.

Медиків потрібно дев’ятеро, серед них лікарі медицини невідкладних станів, ультразвукової діагностики, сімейні лікарі, акушер-гінеколог, кардіолог, психотерапевт, стоматолог та хірург. Заробітна плата складає від 10 до 20 тисяч гривень.

Є потреба у шести адміністраторах із оплатою від 8 до 12 тисяч гривень.

Серед затребуваних також інженер-програміст, кошторисник, технік-технолог (текстильна та легка промисловість), інженер-технолог, головний технолог, інженер-енергетик, фахівець з публічних закупівель, інженер з охорони праці. Заробітна плата на ці пропозиції роботи – від 8 тисяч гривень.

З актуальними вакансіями по всій Україні можна ознайомитися у Telegram-каналі: «Робота зараз: Державна служба зайнятості» за посиланням https://t.me/worknowdcz. Щоденно на каналі з’являється понад дві тисячі актуальних вакансій. Роботодавці можуть подати вакансію через чат-бот @DCZWorkNowBbot, вона одразу буде опублікована, а фахівці розпочнуть підбір кандидатів.

У разі виникнення запитань фахівці служби зайнятості оперативно допоможуть у Telegram-каналі онлайн-підтримки https://t.me/+Ywd0Jm4NytkzNDcy.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux