Буковинським дітям передали 20 наборів із сучасним спортивним обладнанням
опубліковано 06 липня 2022 року о 15:38

Для футболу, баскетболу та тенісу. Діти-переселенці, які наразі проживають на Буковині, отримали 20 наборів із сучасним спортивним обладнанням. Інвентар для занять різними видами спорту їм передала Міжнародна благодійна організація Parimatch Foundation Ukraine, яка успішно співпрацює із Чернівецькою областю.


«Наразі на Буковині проживає понад 20 тисяч дітей-переселенців. Ми працюємо із багатьма благодійними організаціями та фондами, які допомагають саме цій категорій внутрішньо переміщених осіб. Завдяки співпраці із народною депутаткою Оленою Лис та благодійним фондом Parimatch Foundation наші діти отримали сучасні набори із спортивним обладнанням. Всі вони будуть доставлені до закладів комунальної власності області, де мешкають переселенці. Дякуємо за допомогу», – сказала Ірина Ісопенко.


Шість спортивних наборів уже доправили маленьким власникам. Ними користуватимуться діти у вищому професійному училищі №3, професійно-технічному училищі №8, професійному машинобудівному ліцеї, багатопрофільному ліцеї для обдарованих дітей, спеціалізованій школі-інтернаті імені Назарія Яремчука та Великокучурівському закладі дошкільної освіти «Казка». Разом із тренерами, благодійниками та представниками влади малеча вже оцінила новий інвентар.


«У закладах освіти Чернівецької області проживають діти-переселенці різних вікових категорій. Робимо все для того, аби попри війну у них було щасливе дитинство. Також разом із благодійниками активно залучаємо малечу до занять спортом», – зазначила народна депутатка України Олена Лис.


Директор представництва Parimatch Foundation в Україні Вадим Місюра подякував владі краю за співпрацю та зауважив, що буковинську малечу та дітей-переселенців, які проживають у нашій області, й надалі залучатимуть до різноманітних благодійних проєктів.


«Спортивні набори передали Буковині у рамках нашої програми «Допомога Україні». Один набір розрахований на один заклад. Тут м’ячі для чотирьох видів спорту, тенісу, шахи тощо. Таким чином ми прагнемо залучити дітей до здорового способу життя», – сказав Вадим Місюра.


За подарований інвентар діти гуртом заспівали благодійникам славнозвісну пісню «Ой у лузі червона калина». Натомість ті побажали їм якнайшвидше повернутися до рідних домівок.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux