Безпека харчових продуктів, як уникнути отруєння
опубліковано 03 липня 2023 року о 15:00

За даними ООН, 420 000 людей у світі щорічно помирають після вживання небезпечної їжі, а діти віком до 5 років несуть 40 % тягаря хвороб, що виникають при вживанні їжі, яка містить шкідливі мікроорганізми або отруйні речовини. Про що важливо пам’ятати, щоби уникнути харчових отруєнь і гострих кишкових інфекцій? Нагадуємо у дописі.

Пам’ятайте також: щоби уберегтися від харчових отруєнь і гострих кишкових інфекцій, слід вживати лише ті продукти, у якості яких ви впевнені. Пильнуйте також термін придатності продуктів і не вживайте їх, якщо термін придатності закінчився.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux