На Буковині відремонтують два заклади професійно-технічної освіти
опубліковано 25 січня 2024 року о 18:00

Йдеться про Чернівецьке вище професійне училище радіоелектроніки та Професійно-технічне училище №8. Там вже розпочали капітальний ремонт та облаштування приміщень навчально-виробничих корпусів.

Зокрема, у Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки ремонтують покрівлю. Також у приміщенні майстерень проводять демонтаж старого покриття стелі, стін, підлоги та дверей.

У Професійно-технічному училищі № 8 працюють над ремонтом покрівлі виробничого корпусу. Крім того, реконструюють приміщення та здійснюють монтаж внутрішніх мереж водопостачання та водовідведення.

Роботи проводять в рамках проєкту «EU4Skills: Модернізація інфраструктури системи професійно-технічної освіти в Україні» та за сприяння і підтримки Німецького банку розвитку КfW та Українського фонду соціальних інвестицій.

Згодом здобувачі освітніх послуг зможуть навчатися в оновлених сучасних закладах.

Дякуємо партнерам за підтримку! Разом працюємо заради того, аби буковинські діти навчались у найкращих умовах!

Довідково

Програма «EU4Skills» фінансується спільно Європейським Союзом та його країнами-членами: Німеччиною, Фінляндією та Польщею. Мета програми – покращити якість та привабливість профтехосвіти та її відповідність вимогам ринку праці, провести навчання керівників закладів та викладачів, а також модернізувати обрані заклади профтехосвіти.

У 2021 р. Чернівецька ОВА, Український фонд соціальних інвестицій та два заклади - Чернівецьке вище професійне училище радіоелектроніки та Професійно-технічне училище №8 – підписали Меморандуми про співпрацю, з метою модернізації інфраструктури цих коледжів шляхом проведення будівельних робіт та закупівлі обладнання.

Так, у Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки Український фонд соціальних інвестицій забезпечує фінансує Субпроєкт на 1 847 639,16 євро, у Професійно-технічному училищі № 8 – на 1 468 657,35 євро.

Регіональний офіс міжнародного співробітництва – ініціатива Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, що має на меті розвиток взаємодії місцевих та регіональних влад з міжнародними партнерами, які прагнуть співпрацювати на рівні області та територіальної громади.

#International_office_cv

#Чернівецький_Регiональний_офiс_мiжнародного_спiвробiтництва

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux